27/2-10

Oj vad det var längesedan det bloggades här!! Jag kan stolt meddela att valpen Meia numera är tiken Meia :) Dock behåller vi bloggnamnet ändå, då hon alltid kommer vara en valp i mina ögon. Ja, hon har löpt för första gången nu för någon vecka sedan. Allt gick bra och som det skulle! Hon blir ju trots allt 10 månader idag, så det kom lagom.

Meia stormtrivs i snön, fastän den har legat i flera månader blir hon lika lycklig varje gång hon ser den! Hon plumsar runt i snön och är allmänt lycklig. Det är så härligt att se, speciellt som man själv är trött på det nu. Men i allmänhet och så, så mår hon som en prinsessa :)

Här kommer lite bilder!
















Kommentarer
Postat av: Jana

Så stor Meia blivit, och fortfarande lika söt. Kul att du är tillbaka med fina bilder på henne. Soffstilen påminner om Eclipses, svårt att inte bli charmad av en sådan blick.



Ha det gott

Jana & Eclipse

2010-03-01 @ 09:53:05
Postat av: Ann-Britt och Juliet

Som vi har väntat...och vad fin Meia är och uttrycket i hennes ögon. Har hon blivit lugnare efter löpet? Juliet har förresten också nyss löpt.

2010-03-01 @ 17:03:56
Postat av: Linnéa och Meia

Hehe, nej hon har inte blivit lugnare. Men vi har lärt oss att kontrollera det, det är ju trots allt något av det man älskar med henne :) aaw, då är Juliet också tik nu! :)

2010-03-01 @ 18:41:19
Postat av: Lisa & Gossarna

Verkligen lik sin mamma på korten!! Jättefina bilder!

2010-03-02 @ 16:32:29
URL: http://www.mountainvalley-dogs.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0